Kompakt

A Bobcat® E2Zz kompakt kotrómodell tovább növeli a Bobcat jelenlegi E26-os gépének kiváló teljesítményjellemzőit, a piacon ekkora géphez a legnagyobb fülkével.

 Igazi Zero House Swing (ZHS) gépként (még az opcionális nehéz ellensúly mellett is) az E27z a falakhoz közeli munkavégzés során a legnagyobb rugalmasságot kínálja a kategóriában, 360 fokos stabilitással és alacsony súlygal párosítva szállítás. 

Az opcionális hosszú karral és prémium fülkével az E27z jóval nagyobb kotrógépek ásási teljesítményét és kezelési kényelmét kínálja, így választott géppé teszi a városi üzemben lévő építőipari vállalatok számára.

e27z

T450

Termelékenyebb

Több feladatot képes egy nap megcsinálni
A hevederes rakodógépeink alváz nagyobb tolóerőt biztosít nagyobb emelési kapacitás mellett. Így a munkát gyorsabban tudjuk elvégezni kevesebb erőfeszítés mellett.

Egy gép minden évszakra
Eső vagy napsütés, forróság vagy fagy, sár vagy kemény lejtők – ezekkel a gépekkel könnyedén meg tudod tenni.

Kapaszkodás
Köszönhetően az egyedülálló nagyteljesítményű alváznak, nagyobb tapadást érünk el, mint a gumikerekes kompakt rakodógépekkel – különösen homokon, puha, nedves és lejtős területeken.

Csináld jól – egy menetben
A nagyfokú stabilitásnak és pontosságnak köszönhetően kiváló munkát tudunk végezni. Alacsony talajnyomás mellett kevesebb talajfelület roncsolás. További funkció a Joystick vezérlés esetén a Speed Management System, amivel még precízebben tudunk dolgozni.

Mercedes Sprinter

Iveco Daily

Három oldalra billenő,
platós, duplakerekes kisteherautók,
amelyek szintén könnyedén beférnek
a városi szűk kertekbe.